fien

Vesitasku KERÄÄ SADEVEDET

 

Vesitaskuasuntomessut2012Vesitasku, erinomainen tapa kerätä sadevesi!

Vesitasku on uudenlainen sadevesisäiliö, jossa on huomioitu pohjoismaiden vaativat olosuhteet. Sen tilavuus on 190 litraa. Asiakaskyselyssä 95% Vesitaskun käyttäjistä ilmoitti olevansa tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä tuotteeseen ja suosittelisi sitä muillekkin.

Vesitaskun edut:

   • Kastelu kätevää letkulla tai kastelukannulla

   • Tyylikäs suomalainen design

   • Perustukset kuivana ylivuotoveden ohjauksella

   • Ei talvisäilytysongelmia

   • Turvallinen lapsille

  

Vesitasku, kotimaista laatutyötäVesitaskukotimainen

Vesitasku on suomalainen patentoitu innovaatio ja se valmistetaan Suomessa. Kotimaisuus ja kestävyys ovat osa Vesitaskun ekologisuutta.

 

 

Tyylikäs suomalainen desing

 

Vesitaskun muotoilussa on otettu huomioon tyylikäs ulkonäkö. Vesitaskua on saatavilla kolmea eri väriä: Grafiitti, ruskea ja harmaa. 

 

 

 

 

 

vesitasku

Verhoilulevyn avulla viimeistelet Vesitaskun taloosi sopivaksi. Verhoilulevyn vakiovärit ovat harjattu teräs ja valkoinen. Sen lisäksi verhoilulevy on myös maalattavissa juuri sen väriseksi kuin itse haluat.

 

 

 

 

 

Vesitasku

Vesitasku, hyötyä sinulle ja ympäristölle

Sadeveden kerääminen on monella tapaa ekologista. Kaukaa johdettua kloorattua juomavettä ei ole järkevää käyttää kasteluvetenä. Vesitasku vähentää myös kiinteistön  hulevesikuormitusta ja hulevesien aiheuttamaa ympäristönrasitusta.

Vesitasku on suunniteltu kestämään ja se on investointi, josta on hyötyä sinulle ja ympäristöllesi pitkäksi aikaa.

 

 

 

 

 

 

 

JalostuskilpailuSyyskuussa 2011 Houseman osallistui menestyksekkäästi Liikeidean jalostuskilpailuun Vesitasku tuoteideallaan. Vesitaskua raati kommentoi näin: ”Hulevedet mielletään ympäristöongelmaksi. Tämä    keksintö ottaa sadevedet sekä hyötykäyttöön, että huolehtii haittavaikutusten vähentämisestä.”                         

                                                              

 

 Housemanymparisto"VUODEN YMPÄRISTÖTEKO 2012 ITÄ-HÄMEESSÄ" tilaisuudessa 17.9.2012 Houseman Oy:lle myönnettiin kunniamaininta Vesitasku tuotteesta. "Houseman Oy on ideoinut ja toteuttanut Vesitasku-sadevedenkeräilysäiliön. Vesitasku on kotimainen ekologinen tuote, joka tuo ratkaisuvaihtoehdon sadevesien keräämiseen ja kierrättämiseen kasteluvedeksi. Sadeveden hallittu kerääminen säästää puhdasta pohjavettä ja suojaa rakennuksia kosteusvaurioilta."

 

 

Tuottava liikeidea kuva 

7.8.2013 Suomen nuorkauppakamarin järjestämässä Tuottava Idea kilpailussa Itä-Suomen alueraati  palkitsi Vesitaskun  kunniamaininnalla.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vesitasku maisema